ZURE PRODUCTEN

AMERICOL DISC CLEANER/AMECID 10 LITER

ZURE VLOEIBARE INDUSTRIËLE REINIGER EN ONTKALKER VOOR HET VERWIJDEREN VAN DIVERSE OXIDATIES (AL EN FE) EN KALKAANSLAG.


EIGENSCHAPPEN
Uitermate geschikt voor het reinigen van tegels en aluminium wanneer de anodiseerlaag enigszins is aangetast. Veilig te gebruiken op staal, aluminium, gegalvaniseerde ondergrond, tegels en chroom. Niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudende steensoorten (marmer).


DOSERING EN GEBRUIK 
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-4% (1:50-1:25). Geschikt voor dompelreiniging, hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 30,55

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL RUST & CEMENT REMOVER/AMEFIX 10 LITER UN 3264,8,III

KRACHTIGE EN SNELWERKENDE ZURE ROEST EN KALK VERWIJDERAAR. 


EIGENSCHAPPEN
Uiterst geschikt voor het verwijderen van kalk, oxidaties, roestaanslag, cement en verkeersvuil van aluminium ondergronden, transportmiddelen, leidingen en tegels. Niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudende steensoorten (marmer).

 

DOSERING EN GEBRUIK 
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-5% (1:50-1:20). Geschikt voor dompelreiniging, manuele/handmatige reiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 33,28

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina