VLOERREINIGERS

AMERICOL FLOOR CLEANER 5LTR

HOOGGECONCENTREERDE REINIGER VOOR PERIODIEKE REINIGING VAN VLOEREN IN BEDRIJFSRUIMTEN, SCHOLEN, WINKELS EN SPORTACCOMODATIES.

EIGENSCHAPPEN
Vervuiling zoals vet, koolstof, rubber en roet wordt eenvoudig verwijderd. Veilig te gebruiken op water- en alkalibestendige vloeren zoals linoleum, vinyl en tegels. Laat een schitterde glans achter op de behandelde vloer en reinigt streeploos.

DOSERING EN GEBRUIK
Geschikt voor manuele/handmatige reiniging  (dweilen, schrobben). Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 0,5%-2% (1:200-1:50). Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen. Naspoelen niet nodig. De vloer bij voorkeur niet betreden alvorens deze volledig droog is.

€ 9,68

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL FLOOR WAX RTU 5LTR

OPWRIJFVARE STYREEN/ACRYLWAS VOOR DUURZAAM ONDERHOUD VAN HARDE VLOEREN. 

EIGENSCHAPPEN
Geeft de behandelde vloer een mooie diepe glans. Uitermate geschikt voor de meeste typen vlakke en waterbestendige harde vloeren zoals vinyl, rubber, linoleum, marmer en laminaat. Opwrijfbaar met behulp van een éénschijfsmachine. Bij voorkeur alleen gebruiken op volledig gestripte, nagespoelde en droge vloeren.

DOSERING EN GEBRUIK
Verwijder eerst de oude waslagen met Americol Floor Wax Stripper. De vloer goed naspoelen en goed laten drogen. Giet vervolgens het onverdunde product over de vloer uit en verdeel direct met een geschikte wasverdeler in banen van 1 à 1,5 meter, banen laten overlappen als de vloer nog nat is. Bij voorkeur minimaal 2 lagen aanbrengen. Verbruik circa 1 liter voor 10-20 m2. Alleen gebruiken op waterbestendige vloeren.

€ 9,98

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL FLOOR WAX STRIPPER 5LTR

HOOGGECONCENTREERDE ALKALISCHE DETERGENT. DOOR DE UNIEKE FORMULERING WORDEN POLYMEER LAGEN EN (OUDE) WAX LAGEN EENVOUDIG VERWIJDERD. 

EIGENSCHAPPEN 
Veilig te gebruiken op water- en alkalibestendige vloeren zoals linoleum en vinyl. Geschikt voor vloeren in bedrijfsruimten, scholen, winkels en sport accommodaties.
 

DOSERING EN GEBRUIK 
Geschikt voor manuele/handmatige reiniging en voor gebruik in professionele vloer schrob/zuigmachines. Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 1%-4% (1:100-1:25). Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 9,68

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL CARPET CLEANER 5LTR

HOOGGECONCENTREERDE LAAGSCHUIMENDE REINIGER

EIGENSCHAPPEN
Verwijdert eenvoudig hardnekkige vlekken uit tapijt, vloerkleden en textiel. 

 

DOSERING EN GEBRUIK 
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 0,5%-2% (1:200-1:50). Geschikt voor manuele/handmatige reiniging en sproeireiniging (spray flacon of professionele tapijt- of textiel reinigingapparatuur). Alvorens de ondergrond te bevochtigen eerst stofzuigen. Het te reinigen oppervlak besproeien en enige tijd laten inwerken. Vervolgens met een zachte doek het vuil opnemen en het oppervlak droogwrijven. Bij synthetisch tapijt en bekleding bij voorkeur inborstelen met een zachte borstel en vervolgens het vuil afnemen met een droge doek. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 10,29

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL UNICOL VLF 10 LITER

STERK GECONCENTREERDE LAAGSCHUIMENDE REINIGER.


EIGENSCHAPPEN
Uitermate geschikt voor het verwijderen van zware vervuiling van vloeren en ook als universele laagschuimende reiniger inzetbaar. Te gebruiken in vloer reinigingsmachines (schrob/zuigmachines). Toepasbaar in bedrijfsruimten, scholen, ziekenhuizen, sportzalen, fabrieken en werkplaatsen.


DOSERING EN GEBRUIK 
Schrob/zuigmachines: verdunnen 1%-2% (1:100-1:50). De gereinigde vloer niet betreden alvorens deze volledig droog is. Algemeen: Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-4% (1:50-1:25). Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 30,25

 • 10 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina