VAATWAS MIDDELEN

AMERICOL DISH WASH MACHINE DETERGENT 20 LITER

VLOEIBARE LAAGSCHUIMENDE ALKALISCHE REINIGER VOOR HET REINIGEN VAN PANNEN, KETELS, BESTEK EN KRATTEN IN PROFESSIONELE VAATWASMACHINES EN TROLLEYWASSERS. 

 

EIGENSCHAPPEN

Door de unieke productsamenstelling wordt hardnekkige vervuiling zoals vet, eiwit, zetmeelresten en ingedroogde etensresten eenvoudig verwijderd. Bij voorkeur niet gebruiken op vaatwerk van aluminium, zink en messing. 

 

DOSERING EN GEBRUIK

Toepassen met behulp van automatische doseerapparatuur. Afhankelijk van de vervuilingsgraad en het vaatwerk instellen op circa 2 ml reiniger per liter water. Voor optimale afstelling bij voorkeur de gebruiksaanwijzing op uw vaatwasmachine raadplegen.

€ 38,72

  • 20 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL DISH WASH MACHINE RINSE ADDITIVE

PROFESSIONEEL SPOELGLANSMIDDEL VOOR GEBRUIK IN VAATWASMACHINES.

 

EIGENSCHAPPEN

Verlaagt de oppervlaktespanning van het water waardoor glas en ander vaatwerk snel en effectief streeploos en glanzend opdroogt. Werkt tevens als schuimremmer wanneer het naspoelwater zich vermengt met het water in de wastanks. Laat geen geur of smaak na. 

 

DOSERING EN GEBRUIK

Toepassen met behulp van automatische doseerapparatuur. Afhankelijk van het vaatwerk instellen op circa 0,5 ml spoelglansmiddel per liter water. Voor optimale afstelling bij voorkeur de gebruiksaanwijzing op uw vaatwasmachine raadplegen.

 

€ 11,80

  • 5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL DESCALER FOR KITCHEN AND BATH ROOM APPLIANCES LIQUID 1 LITER

EIGENSCHAPPEN
Professionele reiniger voor het ontkalken van vaatwassers, koffiemachines, drankautomaten, leidingen en keukenapparatuur.


DOSERING EN GEBRUIK
Vaatwasser - Automatische dosering vaatwasmiddel stopzetten. Afhankelijk van de hoeveelheid kalk 100-200ml per liter doseren en 2 lege wasbeurten laten circuleren. Vervolgens het waswater weg laten lopen en de automatische dosering inschakelen.
Overig keukenapparatuur - Afhankelijk van de hoeveelheid kalk 100-200ml per liter doseren en gedurende 15 minuten laten circuleren. Vervolgens naspoelen met schoon water.

€ 7,26

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina