REFERENTIES

 

 

 

 

 

 

 

 

Man Trucks Hoofddorp

Twee van de vijf bouten rechtsboven konden alleen met gebruik van de iDuctor® worden verwijderd. Dit leverde een tijdwinst van 3 uur op. 

 

 

 

 

M. Verschoor Kraanverhuur Sassenheim

De borgpennen en bout/moerverbindingen aan deze kraan werden met de iDuctor® succesvol gelost. Hierdoor werd een tijdwinst van een hele werkdag behaald.


 
 

 

 

 

Cofely Delta Controls Emmen

De iDuctor® was in staat zowel de coating als de bout/moerverbinding van deze afsluiter te lossen. Dit leverde voor het gehele project een tijdwinst van twee dagen op. 

 

 

 

 

Jungheinrich Alphen a/d Rijn

Door inzet van de iDuctor® kon de borgpen van mast en assen van de onderaansluiting worden gelost en werd er een tijdwinst van een dag geboekt. 

 

 

 

 

 

Millenaar & Van Schaik BV Transport Oude Meer

Na een korte test met de iDuctor®, was men direct overtuigd van de veelzijdige inzetbaarheid bij het onderhoud van het wagen- en machinepark.

 

 

 

 

 

 

Goldstream Ovenbouw Holland Rijnsburg

De iDuctor® werd hier in combinatie met het twee meter koord ingezet, om tandwielen van assen te verwijderen. 

 

 

 

 

TCR Group Nederland Schiphol

Verhuurt en onderhoudt luchtvaartgerelateerde voertuigen op Schiphol en gaat de iDuctor® inzetten voor het algemene, dagelijkse onderhoud aan deze voertuigen.

 

 

 

 

 

KwikFit Nederland

Vier Nederlandse Kwik-Fit vestigingen hebben er na een pilot definitief voor gekozen, de iDuctor® bij hun onderhouds- werkzaamheden te gebruiken. 

 

 

 

 

Agro Techniek Holland bv Noordwijkerhout

Dit land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gebruikt de iDuctor® om het onderhoud aan agrarische machines sneller te laten verlopen.

 

 

 

 

 

Agro Techniek Holland bv Noordwijkerhout

Dit land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gebruikt de iDuctor® om het onderhoud aan agrarische machines sneller te laten verlopen. 

 

 

 

 

 

Hoogheemraadschap Rijnland

Ook het Hoogheemraadschap Rijnland gaat tijdwinst boeken en kosten besparen met de iDuctor®.

 

 

 

 

 

Stork Turbo Services Almere

Stork Turbo Services richt zich op het onderhoud van gas- en stoomturbines en gaat de iDuctor® inzetten voor algemene toepassing bij onderhoud en revisie van turbo aandrijfmotoren. 

 

 

 

 

 

Volkerrail Dordrecht

Met de iDuctor® gaat het onderhouden en vervangen van de conische verbindingen voor het oppakken van spoorrails bij Volkerrail veel sneller en veiliger. 

 

 

 

 

Luiten Vleeswaren Zoetermeer

Door de tegengestelde draaibeweging bij het gebruiken van de vleesmachine, was het altijd lastig de wrongel te vervangen. Met de precisieverhitting van de iDuctor® is dit nu razendsnel gedaan en kan de vleesmachine weer mee in het productieproces.

  

 

 

 

HTM Buzz Den Haag

De iDuctor® blijkt van grote tijds- en kostenbesparende waarde bij het verwijderen van borglagers in bussen voor personenvervoer.

 

 

 

 

Koopman Truck & Trailer Service Noordhorn

Deze logistieke onderneming bespaart met de iDuctor® tijd en geld bij het algemene onderhoud aan alle transportvoertuigen. 

 

 

 

Crane Solutions Katwijk

Crane Solutions levert wereldwijd hijs- en kraanoplossingen en gaat de iDuctor® gebruiken bij het algemene onderhoud aan bovenloopkranen.

 

 

 

 

Civiele Technieken de Boer bv  Nieuwegein

De iDuctor® wordt door deze firma ingezet voor het opvijzelen van oude brugdelen. Bout/moerverbindingen van deze brugdelen worden sneller en eenvoudiger losgemaakt, waardoor weggebruikers minder hinder ondervinden tijdens onderhoudswerkzaamheden. 

 

 

 

 

 

AJS Offshore Den Helder

Dit internationale offshore bedrijf verzorgt onderhoud en modificaties aan diverse boorplatforms in de Noordzee, waar weer en zeewater veel invloed hebben op de materialen. De firma gaat de gebruiksvriendelijke en veilige iDuctor® voor algemeen gebruik inzetten en hiermee veel tijdwinst boeken.

 

 

 

 

 

 

Holland Hydraulics Hengelo

Bij het algemeen onderhoud  van hydraulische systemen en onderdelen wordt de iDuctor® zowel voor montage als demontage flink en enthousiast ingezet. 

 

 

 

 

 

Bam Infra Zwammerdam

Hier profiteert men inmiddels ook van het gebruiksgemak van de iDuctor® bij diverse algemene infrastructurele werkzaamheden.

 

 

 

 

 

 

Bam Infra Zwammerdam

Hier profiteert men inmiddels ook van het gebruiksgemak van de iDuctor® bij diverse algemene infrastructurele werkzaamheden.
T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina