KEUKENREINIGING EN DESINFECTIE

CITRO CLEANER 1 LITER

UNIVERSELE MILDE ALLESREINIGER.

 

EIGENSCHAPPEN
Verwijdert eenvoudig minerale aanslag en vet. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Mild voor de huid. Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Reinigt streeploos.

 

DOSERING EN GEBRUIK
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-10% (1:50-1:10). Bij voorkeur geschikt voor manuele/handmatige reiniging. Enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

€ 2,84

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AMERICOL AMEWASH 1 LITER UN1719/8/III

UITERST KRACHTIGE SCHUIMREINIGER (NSF REGISTRATIENUMMER: 155734)

 
EIGENSCHAPPEN
Uiterst krachtige schuimreiniger. A1 gecertificeerd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie (HACCP). Door de unieke productsamenstelling wordt zelfs de zwaarste vervuiling eenvoudig verwijderd en daardoor uiterst geschikt als industriële allesreiniger. Geformuleerd zonder geur- en kleurstoffen. Reinigt streeploos. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen, zoals aluminium.
 
DOSERING EN GEBRUIK
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-4% (1:50-1:25). Geschikt voor hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen. 

€ 3,51

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

OVEN EN GRILL FOAM CLEANER 750 ML

UITERST KRACHTIGE SCHUIMREINIGER (NSF REGISTRATIENUMMER: 155734)

Verwijdert moeiteloos ingebrande vetten, eiwit en aangekoekte suikers.

 

EIGENSCHAPPEN
Te gebruiken in ovens, grillapparatuur, bakplaten en barbecues. Uitsluitend voor professioneel gebruik.

 

DOSERING EN GEBRUIK
Onverdund aanbrengen en enkele minuten laten inwerken. Bij voorkeur aanbrengen op verwarmde ondergrond. Verwijder de vervuiling met krasvrije schuurspons of borstel. Vervolgens afspoelen met schoon water. Niet gebruiken op aluminium.

€ 5,45

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

CLEANER SANITIZER 945 10 LITER UN3082/9/III

GECERTIFICEERDE DESINFECTANT VOOR HET REINIGEN EN DESINFECTEREN VAN OPPERVLAKKEN, APPARATUUR EN GEBRUIKSVOORWERPEN. GESCHIKT VOOR HET REINIGEN EN DESINFECTEREN VAN APPARATUUR, KRATTEN EN RUIMTEN IN DE VISVERWERKENDE INDUSTRIE, VOEDSELVERWERKENDE INDUSTRIE, HORECA EN KEUKENS. 


WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op: Oppervlakken, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. Oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen.
 
GEBRUIKSAANWIJZING

Het middel is bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakken, apparatuur en gebruiksvoorwerpen.
 
Sterk verontreinigde oppervlakken en materialen vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.
 
Licht verontreinigde oppervlakken en materialen kunnen met dit gecombineerde reinigings- en desinfectiemiddel in een gang worden behandeld. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingstijd nat blijven.
Minimale inwerkingstijd 5 minuten. Behandelde oppervlakken of materialen die met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen dienen na de inwerkingstijd grondig met schoon water te worden nagespoeld.
 
TOEPASSINGSGEBIEDEN EN DOSERINGEN

Oppervlakken, apparatuur en materialen, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen. Gebruiksconcentratie: 1% (10 ml per liter water). Vloeren, wanden, meubilair e.d. Gebruiksconcentratie: 1% (10 ml per liter water). Toelatingsnummer Nederland 12775N.
 
Werkzame stof: Didecyldimethylammoniumchloride.
 
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

€ 53,24

 • 10 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DESCALER FOR KITCHEN AND BATH ROOM APPLIANCES 1 LITER

EIGENSCHAPPEN 
Professionele reiniger voor het ontkalken van vaatwassers, koffiemachines, drankautomaten, leidingen en keukenapparatuur.


DOSERING EN GEBRUIK 
Vaatwasser - Automatische dosering vaatwasmiddel stopzetten. Afhankelijk van de hoeveelheid kalk 100-200ml per liter doseren en 2 lege wasbeurten laten circuleren. Vervolgens het waswater weg laten lopen en de automatische dosering inschakelen.


Overig keukenapparatuur - Afhankelijk van de hoeveelheid kalk 100-200ml per liter doseren en gedurende 15 minuten laten circuleren. Vervolgens naspoelen met schoon water.

€ 7,26

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DISH WASH MACHINE DETERGENT 20 LITER

Vloeibare laagschuimende alkalische reiniger voor het reinigen van pannen, ketels, bestek en kratten in professionele vaatwasmachines en trolleywassers.


EIGENSCHAPPEN
Door de unieke productsamenstelling wordt hardnekkige vervuiling zoals vet, eiwit, zetmeelresten en ingedroogde etensresten eenvoudig verwijderd. Bij voorkeur niet gebruiken op vaatwerk van aluminium, zink en messing.


DOSERING EN GEBRUIK
Toepassen met behulp van automatische doseerapparatuur. Afhankelijk van de vervuilingsgraad en het vaatwerk instellen op circa 2 ml reiniger per liter water. Voor optimale afstelling bij voorkeur de gebruiksaanwijzing op uw vaatwasmachine raadplegen.

€ 38,72

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DISH WASH MACHINE RINSE ADDITIVE

PROFESSIONEEL SPOELGLANSMIDDEL VOOR GEBRUIK IN VAATWASMACHINES. 


EIGENSCHAPPEN
Verlaagt de oppervlaktespanning van het water waardoor glas en ander vaatwerk snel en effectief streeploos en glanzend opdroogt. Werkt tevens als schuimremmer wanneer het naspoelwater zich vermengt met het water in de wastanks. Laat geen geur of smaak na.


DOSERING EN GEBRUIK 
Toepassen met behulp van automatische doseerapparatuur. Afhankelijk van het vaatwerk instellen op circa 0,5 ml spoelglansmiddel per liter water. Voor optimale afstelling bij voorkeur de gebruiksaanwijzing op uw vaatwasmachine raadplegen.

 

€ 11,80

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

PINE DESINFECTANT SOLUTION

PROFESSIONEEL ONTSMETTINGSMIDDEL VOOR NEUTRALISATIE VAN ONAANGENAME GEUREN. 

 

EIGENSCHAPPEN
Reinigt en desinfecteert oppervlakken, apparatuur en gebruiks-voorwerpen. Uitermate geschikt voor het verwijderen van schimmels.


DOSERING EN GEBRUIK 
Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-5% (1:50-1:20). Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingtijd nat blijven. Minimale inwerktijd 5 minuten. Behandelde oppervlakken of materialen die met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen dienen na de inwerkingtijd grondig met schoon water te worden gespoeld.


Gebruik zonder toelatingsnummer alleen buiten Nederland toegestaan (export only).

€ 12,10

 • 5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina