DESINFECTIE

AMERICOL SANITIZER 945 10LTR

GECERTIFICEERDE DESINFECTANT VOOR HET REINIGEN EN DESINFECTEREN VAN OPPERVLAKKEN, APPARATUUR EN GEBRUIKSVOORWERPEN. GESCHIKT VOOR HET REINIGEN EN DESINFECTEREN VAN APPARATUUR, KRATTEN EN RUIMTEN IN DE VISVERWERKENDE INDUSTRIE, VOEDSLEVERWERKENDE INDUSTRIE, HORECA EN KEUKENS.

 

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op: Oppervlakken, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. Oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen.

 

GEBRUIKSAANWIJZING
Het middel is bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakken, apparatuur en gebruiksvoorwerpen.

 

Sterk verontreinigde oppervlakken en materialen vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.

 

Licht verontreinigde oppervlakken en materialen kunnen met dit gecombineerde reinigings- en desinfectiemiddel in een gang worden behandeld. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingstijd nat blijven. Minimale inwerkingstijd 5 minuten. Behandelde oppervlakken of materialen die met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen dienen na de inwerkingstijd grondig met schoon water te worden nagespoeld.

 

TOEPASSINGSGEBIEDEN EN DOSERINGEN
Oppervlakken, apparatuur en materialen, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen. Gebruiksconcentratie: 1% (10 ml per liter water). Vloeren, wanden, meubilair e.d. Gebruiksconcentratie: 1% (10 ml per liter water). Toelatingsnummer Nederland 12775N.

 

Werkzame stof: Didecyldimethylammoniumchloride.

 

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

€ 53,24

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


T&P Industrieel gereedschap
Lorentzweg 35

3208 LJ, Spijkenisse

 

KvK: 2976594332

0181-610008

sales@toolsandpumps.com

 

Contactpagina